2020 metų stalo teniso čempionai – Gabrielė Strodomskytė ir Kęstutis Barauskas

2020 metų vasario 15 dieną Akmenės gimnazijos sporto salėje įvyko Akmenės rajono suaugusiųjų asmeninių, dvejetų ir mišrių dvejetų stalo teniso pirmenybės. Tapti 2020 m. pajėgiausiu Akmenės rajono stalo teniso žaidėju panoro 23 sportininkai, iš jų 17 vaikinų ir 6 merginos.

Moterų grupėje antri metai iš eilės Akmenės rajono čempione tapo Naujosios Akmenės Ramučių gimnazijos moksleivė Gabrielė Strodomskytė. Prizininkėmis tapo: 1 v. Gabrielė Strodomskytė, 2 v. Karolina Kuznecova, 3 v. Vita Guginytė. Šios merginos gyvena ir treniruojasi Naujojoje Akmenėje.

Vyrų grupėje po trijų metų pertraukos čempionu tapo Kęstutis Barauskas iš Akmenės. Vyrų grupės prizininkai: 1 v. Kęstutis Barauskas (Akmenė), 2 v. Gintautas Adomaitis (Akmenė-Vilnius), 3 v. Mantas Liachauskas (Papilė-Vilnius).

Moterų dvejete prizininkėmis tapo: 1 v. Gabrielė Strodomskytė ir Karolina Kuznecova, 2 v. Vita Guginytė ir Karolina Grigaitė, 3 v. Loreta Avelienė ir Viktorija Rašinskytė.

Vyrų dvejete prizininkais tapo: 1 v. studentas Gintautas Adomaitis (Akmenė-Vilnius) ir UAB „Akmenės cementas“ darbuotojas Antanas Budžius (Naujoji Akmenė). Ši pora jau antri metai iš eilės tapo čempionais. 2 v. Akmenės rajono sporto centro stalo teniso mokytojas Kęstutis Barauskas (Akmenė) ir visuomenininkas fotografas Arūnas Dyglys (Naujoji Akmenė), 3 v. ilgametis klubo narys Mantas Liachauskas (Papilė-Vilnius) ir Akmenės kelių tarnybos darbuotojas Gintautas Šepkauskas (Kivyliai).

Mišrūs dvejetai vyko vieno minuso sistema, išaiškinant 1-3 vietas.: 1 v. Gabrielė Strodomskytė (Naujoji Akmenė) ir Kęstutis Barauskas (Akmenė), 2 v. Karolina Kuznecova (Naujoji Akmenė) ir Gintautas Adomaitis (Akmenė-Vilnius), 3 v. Loreta Avelienė (Akmenė) ir Gintautas Bezaras (Naujoji Akmenė).

Šiose pirmenybėse Akmenės rajono sporto centro auklėtinė Gabrielė Strodomskytė jau antri metai tapo absoliučia čempione, laimėjusi pirmas vietas asmeninėse, dvejetų ir mišrių dvejetų varžybose.

Vienetų ir dvejetų nugalėtojai apdovanoti taurėmis, medaliais, diplomais ir prizais, prizininkai –diplomais ir medaliais.

Dėkojame visiems pirmenybių dalyviams už grąžų ir kovingą žaidimą, Akmenės rajono sporto centrui už įspūdingus prizus, Arūnui Dygliui už profesionalias nuotraukas.

Akmenės rajono čempionams ir prizininkams linkime sėkmės atrankinėse varžybose kovojant dėl patekimo į Lietuvos čempionatą, kuris vyks 2020 m. vasario 28 – kovo 1 dienomis Vilniuje.

 

Akmenės rajono stalo teniso klubo „Mažoji raketė“ pirmininkė Loreta Avelienė

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Įveskite teisingą skaičių: *